Terug naar het overzicht

Zandvliet

Foto's
Locatie

Zandvliet 21, 2480 Dessel
Beschrijving

Nieuwbouwproject van 7 appartementen in landelijke stijl in het centrum van Dessel, maar toch rustig gelegen. Achteraan het perceel worden 7 ruime garages en 3 staanplaatsen voorzien. De appartementen worden kwalitatief afgewerkt naar de keuze van de koper.

Op het gelijkvloers zijn er 3 appartementen met een terras en tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 appartementen en een studio, elk met ruim terras. De dakverdieping vormt één groot penthouse met erg groot terras. Er is eveneens een grote zolderberging bij het penthouse.

Voor elk appartement moet er een garage bijgekocht worden; optioneel kan er nog een extra staanplaats bekomen worden. De garages voor de gelijkvloersappartementen geven met een deur rechtstreeks toegang tot de privatieve tuin. Deze garages zijn erg breed (4,8 meter nuttige breedte), zodat hier zowel de wagen, fietsen als tuingereedschap gestockeerd kunnen worden. Alle garages worden uitgerust met een automatische sectionaalpoort met zender.

Alle appartementen worden erg energiezuinig gebouwd en zullen allen uitgerust worden met een warmtepomp voor vloerverwarming en sanitair warm water. Er is geen gasaansluiting in het gebouw meer nodig.

Het gebouw is voorzien van een lift.

Appartementen in dit gebouw

AfbeeldingStatusNaamVerdiepingOppervlakteTerrasPrijsDocumenten
Appartement 41ste verdieping77 m²javerkochtgrondplan
Appartement 51ste verdieping46 m²javerkochtgrondplan
Appartement 3Gelijkvloers98 m²javerkochtgrondplan
Appartement 1Gelijkvloers93 m²javerkochtgrondplan
Appartement 2Gelijkvloers67 m²javerkochtgrondplan
Appartement 61ste verdieping77 m²javerkochtgrondplan
Appartement 72de verdieping138 m²javerkochtgrondplan

Terug naar het overzicht